sábado, 13 de julio de 2013

INTERIORISMO: Reforma de una vivienda a Calella (Barcelona)

Reforma parcial d'una casa de cos duta a terme l'any 2001 a la població de Calella. La casa consta d'una planta baixa independent la qual està destinada a habitatge, i de dues plantes més (també destinades a habitatge) que és on es dur a terme aquesta reforma.
Pel que fa a la distribució dels diferents espais, es manté en gran part la distribució existent, modificant només l'entrada de la cuina a la planta primera. A la planta segona, s'enderroca part de l'envà de l'escala deixant una barana d'obra que posteriorment es reforça. Per últim, es canvia l'accés al vestidor (el qual donava a l'escala) aconseguint d'aquesta manera transformar una de les habitacions en una suite.


Pel que fa als materials, s'utilitzen diferents tipus de fusta, per exemple, el roure blanquejat en alguns revestiments (entrada, suite) i en gran part del mobiliari, la jatoba per a folrar els esglaons de l'escala i la fusta d'iroko per al paviment de la suite. A la resta del sòl s'instal·la un gres ceràmic de tonalitat beige. Les parets es pinten amb esmalt setinat blanc excepte als banys, on es revesteixen amb un gres ceràmic. A la cuina, les parets es revesteixen amb planxa d'acer inoxidable just per sobre de l'encimera.

 
Trobareu més imatges d'aquest projecte a la secció de PROJECTES de la nostra web: www.j2oestudi.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario